Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Τα Πλατάνια | Παραδοσιακή Ταβέρνα Κοτρώνι Τρίκαλα
 
 
 

ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ
Παραδοσιακή Ταβέρνα Κοτρώνι Τρίκαλα

Στο γραφικό χωριό Κοτρώνι, σε απόσταση 30χλμ από τα Τρίκαλα και 3χλμ από την πανέμορφη Ελάτη Τρικάλων, θα βρείτε την παραδοσιακή ταβέρνα μας “Τα Πλατάνια” η οποία εδώ και αρκετά χρόνια προσφέρει μοναδικές γεύσεις, σε ντόπιους και τουρίστες από όλο τον κόσμο, μέσα σε ένα φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον.

Η παραδοσιακή ταβέρνα μας είναι ανοιχτά όλο το χρόνο και σας περιμένει με την οικογένεια ή την παρέα σας για να σας προσφέρει ένα πλούσιο και μοναδικό γεύμα που σίγουρα μπορεί να κερδίσει ακόμα και τον πιό απαιτητικό πελάτη. Τον χειμώνα η πέτρα, το ξύλο και το τζάκι, δημιουργούν ένα μοναδικό και ζεστό σκηνικό, ενώ το καλοκαίρι η αυλή μας έχει την τιμητική της με τη δροσιά και τον ίσκιο...

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 
 
 
 
 
 

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Στον ζεστό και φιλόξενο χώρο μας μπορούμε να φιλοξενήσουμε τις όποιες κοινωνικές εκδηλώσεις σας όπως βαφτίσια, γάμους, αρραβώνες κ.α. καθώς επίσης και τις πιο ιδιαίτερες στιγμές σας.
 
 

ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
Η παραδοσιακή ταβέρνα μας λειτουργεί όλο το χρόνο και σας περιμένει για να σας προσφέρει τα μοναδικά, παραδοσιακά και ποιοτικά πιάτα της.
 
 

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
είναι ο κάθε πελάτης να φεύγει πάντα ευχαριστημένος, από το φαγητό, τις τιμές και να κάνει στέκι την παραδοσιακή ταβέρνα μας γι’ αυτόν και την παρέα του.
 
 
 
 
 
 
 
ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΜΑΣ
Στην παραδοσιακή ταβέρνα μας “Τα Πλατάνια” μπορείτε να γευτείτε καθημερινά, από νωρίς το μεσημέρι έως αργά το βράδυ, υπέροχες γεύσεις, βασισμένες στην παράδοση και φτιαγμένες με ντόπια προϊόντα και αγνά υλικά της περιοχής μας.

Στο μενού μας θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από ορεκτικά, μαγειρευτά φαγητά, σούβλες και ψητά της ώρας που φτιάχνονται με ντόπια, φρέσκα κρέατα, ενώ υπάρχει μεγάλη ποικιλία από φρεσκοκομμένες σαλάτες που θα σας ανοίξουν την όρεξη για τα πιάτα που θα ακολουθήσουν...


ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Σας περιμένουμε στην παραδοσιακή ταβέρνα μας στο χωριό Κοτρώνι στα Τρίκαλα, με την οικογένεια ή την παρέα σας για να απολαύσετε καλό φαγητό σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ