Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Η ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΑΣ
 
 
 
 

ΤA ΠΛΑΤΑΝΙΑ
Παραδοσιακή Ταβέρνα Κοτρώνι Τρίκαλα

Στο γραφικό χωριό Κοτρώνι, σε απόσταση 30χλμ από τα Τρίκαλα και 3χλμ από την πανέμορφη Ελάτη Τρικάλων, θα βρείτε την παραδοσιακή ταβέρνα μας “Τα Πλατάνια” η οποία εδώ και αρκετά χρόνια προσφέρει μοναδικές γεύσεις, σε ντόπιους και τουρίστες από όλο τον κόσμο, μέσα σε ένα φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον.

Η παραδοσιακή ταβέρνα μας είναι ανοιχτά όλο το χρόνο και σας περιμένει με την οικογένεια ή την παρέα σας για να σας προσφέρει ένα πλούσιο και μοναδικό γεύμα που σίγουρα μπορεί να κερδίσει ακόμα και τον πιό απαιτητικό πελάτη. Τον χειμώνα η πέτρα, το ξύλο και το τζάκι, δημιουργούν ένα μοναδικό και ζεστό σκηνικό, ενώ το καλοκαίρι η αυλή μας έχει την τιμητική της με τη δροσιά και τον ίσκιο των δέντρων να δημιουργούν ένα ξέγνοιαστο και ξεκούραστο σκηνικό.

 
 
 
 


Διατηρώντας αναλλοίωτα στο χρόνο τα μυστικά της μαγειρικής τέχνης αλλά και την εμπειρία στην σωστή επιλογή αγνών υλικών και προϊόντων, η παραδοσιακή ταβέρνα μας καταφέρνει να δημιουργεί πάντα σπάνιες απολαύσεις και ξεχωριστά πιάτα φτιαγμένα με σπιτική φροντίδα και πολύ μεράκι.

Το προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει με φιλικότητα και ευγένεια, ώστε να αφεθείτε ξέγνοιαστοι και να απολαύσετε το γεύμα σας, μέσα σε μία πανδαισία γεύσεων, αρωμάτων και διασκέδασης.

Όλα αυτά τα χρόνια, η παραδοσιακή ταβέρνα μας, έχει την φήμη του καλού φαγητού, του καλού κρασιού και της ζεστής οικογενειακής θαλπωρής. Έτσι, έχει κερδίσει τους ντόπιους και συνεχίζει να κερδίζει κάθε επισκέπτη της.

Οποιαδήποτε στιγμή περάσετε από το χωριό μας, είτε σαν επισκέπτες είτε γιατί είναι ο χώρος διαμονής κατά την διάρκεια των διακοπών σας, περάστε από την παραδοσιακή ταβέρνα μας για να σας προσφέρουμε ένα εξαιρετικό γαστρονομικό ταξίδι.

 
 
 
 
 
 
Σας περιμένουμε
στην παραδοσιακή ταβέρνα μας με την οικογένεια ή την παρέα σας για να απολαύσετε καλό φαγητό σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον.
...